Coaterij

Coaten voor derden

VMG biedt de mogelijkheid om ook voor derden coatwerk te verzorgen. Nieuwsgierig of uw wensen passen binnen onze mogelijkheden, neem dan voor meer informatie contact op via of 0416 – 669 000. Een medewerker helpt u daarna verder!

In onze coaterij -die qua techniek tot de modernste van Europa behoort- krijgen uw producten dankzij de inzet van hoogwaardige Akzo poedercoatings een finishing touch die garant staat voor een fraai uiterlijk en die tevens een langjarige garantie biedt voor een uitstekende oppervlaktebescherming. Zoals u mag verwachten besteedt VMG optimale aandacht aan kwaliteit, afwerking en bewaking van overeengekomen levertijden.

 De coatinstallatie die de mogelijkheid heeft om meerdere coatlagen aan te brengen is geschikt voor het aanbrengen van coatlaag op verschillende substraten, zoals:

– Zwart staal (koolstofstaal)

– Geschoopeerd staal

– Thermisch verzinkt staal

– Aluminium

– Roestvast staal

Vanwege het unieke ophangsysteem met een baanlengte van ruim 1 kilometer zijn bieden wij de mogelijkheid om zelfs producten met afmetingen tot maximaal  5.000 mm x 2.200 mm x 500 mm te verwerken.

LOGISTIEK

VMG heeft 14.000m2 vloeroppervlakte ingericht voor de efficiënte afwikkeling van het logistieke proces rondom de hekwerken. Alles in één ruimte waar de montagebenodigdheden, glaspanelen en montagebokken e.d. aanwezig zijn.

In het logistiek centrum vindt de assemblage en voormontage van onze (glas-) hekken, privacyschermen en overige producten plaats. Voorheen gebeurde dit op de bouwplaats.

Aansluitend wordt het product vervoerd op onze in eigen huis ontwikkelde transportbok. Voordelen hiervan zijn:

  • Op de juiste plaats en tijd aanleveren van onze producten op de bouwlocatie
  • Geen beschadigingen bij het aanleveren op de bouwplaats van onze met veel zorg geproduceerde producten
  • 95% reductie van verpakkingsmateriaal

VMG wil met dit logistiek centrum in de toekomst meer effectief kunnen handelen, waardoor uiteindelijk aanzienlijk tijd bespaard wordt tijdens de montage. De flexibiliteit van VMG wordt met deze stap verder vergroot.

Meer weten? Neem contact op!