Over VMG

Waar Staan Wij Voor

VMG Versteeg Metaal Groep is meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van stalen en aluminium balkonhekken, galerijhekken en aanverwante producten. De hekwerkprojecten worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. 

VMG onderscheidt zich door toepassing van zeer innovatieve en vooruitstrevende productietechnieken. Als Brabants familiebedrijf is onze cultuur te typeren als dynamisch en no-nonsense met directe en korte communicatielijnen.

01

Duurzaamheid

VMG besteedt veel aandacht aan het verlengen van de levensduur van de hekken. Door bijvoorbeeld stalen of aluminium hekwerkonderdelen alzijdig af te bramen blijft de poedercoating beter hechten. Alle producten worden voorzien van een oppervlaktebehandeling met verregaande garantie. Een goede bescherming is immers essentieel voor de levensduur van het hekwerk. 

Wil je meer weten over de duurzaamheid van onze producten? Neem dan contact met ons op! 

02

Vormvrijheid

Balkonhekken zijn in hoge mate beeldbepalend voor de architectuur van een gebouw. Daarom is het belangrijk dat het hek bij een gebouw past zodat het één geheel vormt. VMG denkt al vanaf de eerste fase mee met ontwerper en de opdrachtgever. Door de computergestuurde productiemethoden is het mogelijk om tot een juiste prijs/kwaliteit-verhouding te komen bij hekwerkprojecten met een unieke vormgeving.

03

Projectbegeleiding

Bij het produceren van hekwerkprojecten op maat komt veel kijken. VMG biedt een uitstekende projectaanpak. Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke montage. Door voorzorgsmaatregelen te treffen in het advies-, teken-, productie-, oppervlaktebehandelings-, montage- en garantietraject kunnen veel fouten worden voorkomen. Dit bespaart extra werk en dus extra kosten en komt de kwaliteit ten goede.

VMG project Waalwijk

Voor Wie

VMG Versteeg Metaal Groep is gespecialiseerd in de productie van stalen en aluminium balkonhekken, galerijhekken en aanverwante producten. De hekwerkprojecten worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring en het ontwikkelen van specialistische kennis, ontwikkelen wij samen met onze doelgroep unieke producten voor unieke projecten.

Architect

Balkonhekken zijn in hoge mate beeldbepalend voor de architectuur van een gebouw. Daarom is het belangrijk dat het hek bij een gebouw past zodat het één geheel vormt. VMG denkt met u mee, indien gewenst al vanaf het allereerste ontwerp op alle aspecten.

Aannemer

Efficiënt te werk gaan en binnen de gestelde planning klaar zijn? Wilt u binnen het budget blijven en graag ook aan een project verdienen? Dan is VMG dé partner voor de aannemer.

Bestekschrijver

Snel de beschikking krijgen over de technische gegevens? Bestekschrijvers zijn bij VMG aan het juiste adres voor advies of input op het gebied van bestekteksten. Wij leveren niet alleen topkwaliteit hekwerken, maar verlenen ook een zo groot mogelijke service in het voortraject.

VVE-ers

VMG realiseert diverse renovatieprojecten in nauwe samenwerking met Verengingen van Eigenaren (VvE’s). Primair wordt een optimale samenwerking nagestreefd om bij een bewoonde situatie de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken.

Project- ontwikkelaar

VMG werkt direct samen met projectontwikkelaars. Wij nemen graag samen het initiatief om u een passend product aan te bieden binnen de visie van het gehele project. Naar hekwerken hoeft u niet meer om te kijken.

Woningbouw- corporatie

VMG realiseert vele en verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten met woningbouwcorporaties. Voorop staat een optimale samenwerking met de woningbouwcorporatie om een zo efficiënt mogelijk proces te realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wij kunnen u bijstaan in het meedenken, adviseren en uitvoeren van allerlei soorten trajecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Naar Contact

ONZE PROJECTAANPAK

VMG besteedt veel aandacht aan zowel het verder verfraaien als het verlengen van de levensduur van haar hekken. Naar onze stellige overtuiging komt dit de integrale kosten van onze hekken ten goede.

ONZE PROJECTAANPAK

Bent u benieuwd naar hoe wij werken? In het onderstaande overzicht vindt u een gedetailleerde uitwerking van onze projectaanpak!

ONZE PROJECTAANPAK

Bent u benieuwd naar hoe wij werken? In het onderstaande overzicht vindt u een gedetailleerde uitwerking van onze projectaanpak!

01

Advies

Goed overleg en advies in de voorbereidingsfase kan zowel tijd als geld besparen. VMG biedt specialistisch advies over zaken als vormgeving, veiligheid, garantie en reiniging van haar producten. Daarom werkt VMG graag nauw samen met opdrachtgever en architect.

Dat is de beste garantie om een optimaal resultaat te behalen. Opdrachtgever inventariseert haar wensen over de vormgeving. VMG onderscheidt zichzelf in het adviestraject!

02

Productie

VMG moderniseert en optimaliseert het productieproces voortdurend. Door de automatisering en mechanisering garandeert VMG maatvastheid, constante kwaliteit en een efficiënte productie (dus kostenbesparing) bij grote hekwerkseries op maat. VMG heeft twee aparte productie-units; voor staal en aluminium.

De hekken komen op de bouwlocaties aan met exact de juiste afmetingen. Aanpassen of lassen op de bouwplaats is niet nodig.

03

Behandeling

De behandeling van hekwerken is essentieel. Door veel aandacht te besteden aan het verzinken, coaten en/of anodiseren van de producten wordt de duurzaamheid aanmerkelijk vergroot. Dit betekent dat de levensduur langer wordt en het hekwerk er beter uit blijft zien.

Wij verlengen de levensduur van onze herwerken middels de volgende technieken:

- Thermisch verzinken
- Poedercoaten
- Anodiseren

04

Montage

Om verstoring in de bouwcyclus te voorkomen neemt VMG voor aanvang van de montage, maar ook tussentijds, de montageplanning door met de opdrachtgever. VMG levert en monteert op de juiste tijd en op de manier die is afgesproken met de opdrachtgever. VMG zorgt ervoor dat voldaan wordt aan alle actuele veiligheidsvoorschriften en Arbo-eisen. Ook kan VMG logistieke taken voor haar rekening nemen, zoals het inhuren van kraanmaterieel en hoogwerkers.s.

05

Garantie

Alle verzinkte en 2-laags gecoate hekwerkonderdelen krijgen een garantie voor een looptijd van 10 jaar afbouwend. Dit geldt ook voor gecoate sendzimir verzinkte of gecoate aluminium geperforeerde hekwerkpanelen waarvan alle scherpe kanten zijn verwijderd d.m.v. onze nieuwe techniek Perfo-Fladderen®.

Bij eventuele problemen worden naast de oppervlaktebehandeling, ook de materiaalkosten, arbeidsloon en in- en uitbouwkosten van het hekwerk vergoed.

06

Maatwerk

VMG heeft een zeer modern, grotendeels geautomatiseerd en gerobotiseerd productieproces. Dit omvat zowel het proces op de tekenkamer als in de fabriek. Om voor al haar klanten een uniek en specifiek op maat gemaakt product te kunnen leveren, zijn talrijke onderdelen in het proces geoptimaliseerd door grote investeringen in techniek, hulpmiddelen en procesverbeteringen. Hierdoor kunnen wij maatwerkproducten leveren tegen een prijs van 'standaard' producten!

COATERIJ

VMG biedt de mogelijkheid om ook voor derden coatwerk te verzorgen. Nieuwsgierig of uw
wensen passen binnen onze mogelijkheden, neem dan een kijkje op onze
coaterijpagina.

VMG Boerhavelaan Leiden
VMG Oranjewoud Heerenveen
VMG Hekwerk

Carriere Switch Maken?