Projecten

Woningen De Melodie, Leidsche Rijn

Aannemer: BAM Woningbouw Utrecht
Architect: Groosman Partners
Referentie: W156134

Terwijde is een moderne, waterrijke en groene wijk. In het grootste deel van de wijk is de sfeer proefbaar van de brede watergangen, vijvers, kleine bruggetjes en het Waterwinpark. Het zuidelijke deel van Terwijde, waar het project De Melodie gebouwd is, heeft een meer stedelijk en levendig karakter. Het betreft een project bestaande uit 44 appartementen en 42 grond gebonden woningen. 

De Melodie bestaat uit twee woongebouwen met daarin 44 huurappartementen en zes blokken met in totaal 42 koopwoningen. Het plan is gebouwd aan de weerszijden van de basisschool ‘de Jazzsingel’ en het kleine buurtpark. Aan de zuidzijde grenst De Melodie aan de zogenaamde “scenic walk”, een acht meter brede, autovrije, fiets- en wandelroute. De appartementengebouwen bestaan uit vier woonlagen en vallen op door een karakteristieke architectuur met uitspringende balkons op de verdiepingen.

Wij maakten met ons team ruim 300 meter paneelhekken t.b.v. de balkons, ruim 200 meter lamellenhekken t.b.v. de galerijen en lamellenhekken en muurleuningen t.b.v. de trappenhuizen.

Samen een project starten?